Viljami Keittiöt Oy

Viljami Keittiöt Oy on Rovaniemellä toimiva keittiö- ja kodinkiintokalusteiden valmistaja. Valmistamme Rovaniemen tuotannossa standardikokoiset ja mittatilaus kalusteet. Tuotteisiimme kuuluu keittiöt, kodinhoitohuoneen kalusteet, kylpyhuone- ja wc-kalusteet, sekä monipuoliset säilytysjärjestelmät liukuovikomeroineen. Tuote- ja toimitus vaihtoehtoja on paljon aina pienistä levytilauksista avaimet käteen palveluun. Toimimme yhteistyössä laadukkaiden materiaalien valmistajien ja toimittajien kanssa. Lisäksi teeme tiivistä yhteistyötä paikallisten rakennusyrittäjien, sähköurakoitsijoiden ja lvi-alan toimijoiden kanssa.

Viljami Keittiöt Oy jatkaa 2008 perustetun Keittiökalustetalo Oy:n liiketoimintaa. Alunperin Lampelankadun tiloissa aloitti 1995 Rovaniemen Levytyö Oy, jonka toinen perustaja Jussi Niemelä on mukana edelleen uuden yrityksen toiminnassa.

Viljami Keittiöiden toinen perustaja Juhani Moilanen, eli minä olen ammatiltani puuseppä ja sähköasentaja. Työkokemusta on laajasti molemmilta aloilta ja paljon siltä väliltäkin. Olen aikasemmin työskennellyt Keittiökalustetalon palveluksessa.

Keittiöliikkeen perustaminen on ollut itselle pitkäaikainen haave. Tavoitteeni on kehittää yritystä, jonka asiakkaat ovat tyytyväisiä tuotteeseen ja palveluun.

Terveisin

Juhani Moilanen
Toimitusjohtaja